Zwembaden

Zwembaden zijn er in alle kleuren, groottes en vormen en bijgevolg dus ook in verschillende kwaliteiten. De aankoop van de doorsnee monobloc of Isostone baden ligt merkelijk laag, maar na een paar jaar begint het: gescheurde liners, verkleurde rand door het stilstaand water, vlekken door de chemische reinigingsproducten en vooral Osmose!   Wat eens de pronk van uw woning was, wordt door die problemen oorzaak van veel kopzorgen. In plaats van een meerwaarde aan uw woning te geven, haalt dat nu alles naar beneden. Daarom dat wij al jaren zweren bij bouwkundige baden. De kleur blijft levenslang mooi door de UV bestendige bescherming laag! Naar ons gevoel bood de markt nog geen monobloc zwembaden aan waar wij 100% achter konden staan. Sinds 2016 werken we voor de monobloc zwembaden samen met RivieraPool en voor de afdekkingen met Aquadeck. RivieraPool biedt u een heel breed gamma aan kwalitatieve keramische zwembaden aan.

 

Zowel RivieraPool voor de zwembaden, als Aquadeck voor de afdekkingslamellen, willen enkel zwembadproducten aanbieden die een meerwaarde bieden op technologisch vlak. Daarom raden wij u de vernieuwende keramische zwembaden aan, die reeds 20 jaar hun degelijkheid bewezen hebben. Hun kwaliteit is vele malen beter dan polyester of vinyl. De keramische laag van een RivieraPool zwembad betekent de sterkte van het bassin en absorbeert geen enkele vorm van vocht. De trappen, alsook de bodem, zijn voorzien van veilige antislipstroken.

De geïntegreerde lamellen nis, is hier standaard!

Dankzij een uniek 3D kleurenopbouw, krijgt het water een ongekende schakering in de schittering van de zon of uw zwembadverlichting.

Deze kleuren zijn standaard en zonder meerprijs te verkrijgen!

De kleur blijft levenslang mooi door de UV bestendige bescherming.

 kleursilvermist kleurgranite kleurcrystaliteblue

Contacteer ons voor meer informatie.