Blauwe hardsteen

Wie droomt er niet van om op een lekkere zonnige dag gewoon te luieren op zijn of haar terras? Eventjes heel onbezorgd genieten van het leven! Alleen of met familie of vrienden?

Van Nieuwenhuyse Grondwerken weet hoe belangrijk dit is en doet er alles aan om jouw wensen om te zetten in dat mooie stukje verharding waar je trots op mag zijn en waar je jaren plezier aan zal beleven.

Kleine platinnes of grote tegels? We hebben referentie-adressen genoeg waar je inspiratie kan opdoen. Wil je ook je bloembakken, brievenbus of palissades in blauwe hardsteen? Ook daar kunnen we voor zorgen.

Breng, alleen of samen met ons, zeker een bezoek aan onze vaste leverancier ArtStone. Daar kan je kiezen uit Belgische blauwe hardsteen of andere uitheemse natuursteen en zie je meteen ook een greep uit de mogelijke legverbanden.

Hebt je al je keuze gemaakt bij een andere leverancier? Ook dat is geen probleem! Wij maken voor jou graag een gratis offerte aan voor het leggen van jouw gekozen bestrating. Daarenboven regelen we ook de praktische kant van de bestelling en levering van de materialen met jouw leverancier als je dat wenst.

Wil je een voorsmaakje van wat jouw terras of oprit kan worden? Klik dan snel op onderstaande links met realisaties

Laat je overtuigen en neem vandaag nog contact met ons op!